A Ciróka Tokaji Kft. infrastrukturális és technológiai fejlesztése

Kedvezményezett neve: Ciróka Tokaji Borászati Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Projekt címe: A Ciróka Tokaji Kft. infrastrukturális és technológiai fejlesztése
Szerződött támogatás összege: 9 289 119 Ft
A támogatás mértéke: 70 %

A projekt tartalma

A projektben új eszközök beszerzése valamint a vállalkozói tevékenység végzésével összefüggő ingatlan beruházás (átalakítás/korszerűsítés) valósul meg.

Az új előkészítő helyiségek és raktározási kapacitások kialakítása eredményeként a munkavégzési folyamatok tervezhetőbbé és átláthatóbbá válnak. A fűtési- és világítási rendszer korszerűsítése mentén a vállalkozás működési költségei optimalizálódnak.

Az eszközbeszerzések megvalósítása a szakmai feladatok végzéséhez kapcsolódó hatékonyság növelését valamint a vendéglátási tevékenység új funkcióval történő bővítését eredményezik. A projekt fejlesztés során hűtőszekrény, hűtött munkaasztalok, gázüzemű főzőzsámoly eszközök beszerzése valósul meg. Az ivóvízrendszer hálózatra csatlakoztatott berendezések hosszú távú hatékony működését automata vízlágyító berendezések támogatják.

A projekt keretében egy fő munkavállaló bérének arányos része is elszámolásra kerül, mely munkaidő ráfordítás a beruházási projektelemek szervezésével valamint az eszközök beszerzésével és folyamatokba illesztésével kapcsolatos feladatok megvalósításához kapcsolódik.

A fejlesztés eredményeképpen a vállalkozás termelési kapacitásainak bővítése, versenyképességének növelése valósul meg. A projekt fejlesztésnek köszönhetően a munkavégzési folyamatok optimalizálódnak, kínálat bővítésére is lehetőség nyílik.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2022.08.31.
A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.9-20-2021-01237