Étlap/Menu

 

 

hideg előételek / cold appetizers

Mádi sajtválogatás / Cheese selection from Mád
 2690.-

Fűszeres olívabogyó válogatás / Herbed olive selection
990.-

Krémes hármas (padlizsán, konfitált borjú, hal) / Homemade paté (eggplant, confit veal, fish)
2690.-

A Boros vendégasztala vegyes tál (érlelt sonka, száraz kolbász, Mortadella, mascarponés feta, articsóka, aszalt paradicsom, rukkolás bruschetta) / “A Boros’’ mixed plate (aged ham, sausage, Mortadella, feta with mascarpone, artichoke, dried tomato, bruschetta with rocket)
3690.-

Zsírjában sült hízott kacsamáj, fahéjas aszús almakompót / Duck liver roasted in its fat, apple compot with Aszú wine and cinnamon
3790.-

meleg előételek / hot appetizers

Kecske sajt, rukkolás saláta, aszús, mézes, diós, mazsolás öntet / Grilled goat cheese, rocket, with Aszú wine, honey, walnut and raisin sauce
2790.-

Házilag füstölt harcsafilé, tabulé kuszkusz / Home smoked catfish fillet, tabuleh couscous
2790.-

levesek / soups

Krémleves (Zöldség krémleves házilag füstölt csirke) / Cream soup (Vegetable cream soup, home-smoked chicken)
1190.-

Tyúkhúsleves / Chicken consommé
1190.-

Marhagulyás bográcsban / Beef goulash
1590.-

Harira (Csicseriborsókrém leves) / Harira (Chickpea cream soup)
890.-

főételek / main courses

Kacsamell, fűszeres burgonya, mézes-csilis sárgarépa / Duck breast, spicy potatoes, honey-chili carrot
3590.-

Kacsamell, aszalt gyümölcsök szamorodnival „hódítva” / Duck breast, dried fruits with Tokaji Szamorodni
3590.-

Supréme csirke, vajas spenót, lágy tojás pirított kenyéren/ Chicken supréme, buttery spinach, soft-boiled egg, toast
3190.-

Korianderes limos pisztráng pataki tálban besütve, ratatouillé ágyon / Roasted trout in “pataki” bowl in coriander lime sauce with ratatouille
3590.-

Narancsos lazac steak, rozmaringos, zöld olivás burgonya / Salmon in orange sauce, green olive and rosemary potatoes
3490.-

Borjú Cordon Bleu, barnamártás, rozmaringos, fekete olivás burgonya / Cordon Bleu veal, gravy, black olive and rosemary potatoes
3390.-

„Pot au Feu” Marhapofa, mentás, vajas, gombás répa / “Pot au Feu” Beef cheek with mint, buttery, mushroom carrots
2690.-

Marha black burger, cheddar, coleslaw, édesburgonya / Black beefburger, cheddar, coleslaw, sweet potatoes
2390.-

Harcsaburger „Halger”, édesburgonya, savanyított lilahagyma / Fishburger, pickled red onions, sweet potatoes
2390.-

Pulled-pork paninni, lyoni hagyma, coleslaw / Pulled pork paninni, Lyon-style onion, coleslaw
2090.-

„Borzacska” sertés karaj, petrezselymes burgonya, savanyúság / Breaded pork in Borzacska-style, parsley potatoes, homemade pickles
2190.-

Rántott csirkemell, mézes-pikáns szezámos bundában mascarponés rizzsel / Chicken in spicy-honey sesame coat, rice with mascarpone
2690.-

Rántott harcsafilé, burgonyakrokett, tartármártás / Breaded catfish, croquette potatoes, tartar sauce
2690.-

Borjú bécsi, steak burgonya / Wiener schnitzer, steak potatoes
3390.-

desszertek / desserts

Sajttorta / Cheesecake
1190.-

Csokoládétorta / Chocolate cake
1190.-

Panna cotta, erdei gyümölcs / Panna cotta, forest fruits
950.-

Tropical fagylaltkehely / Tropical ice-cream sundea
950.-

Mille feuille, diplomat krém / Mille feuille, diplomat cream
1350.-

– Köszönjük, hogy vendégünk volt! –

Balogh-Bús Boglárka & Balogh Zoltán tulajdonosok                      

Bensouda Abdul chef